Vahvasti  antioksidatiivinen lievittää tulehduksia ,silottaa,ravitse ja edistää ihon elastisuutta.Stimuloi ihosolujen uusiutumista.Sopii Erinomaisesti kuivalle,tulehtuneelle rasittuneelle tai ikäänyvälle iholle

Valmistettu Turkissa

 

 

Käyttöohje - Miten käyttää eteerisiä öljyjä:

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin.

Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia.

Vartaloöljy: Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esimerkiksi jojobaöljy tai viinirypäleen siemenöljy) Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi.

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä.

Pyyhehauteet: Iholle asetettaviin kylmiin tai lämpimiin pyyhehauteisiin käytetään 1-2 tippaa eteeristä öljyä kostutettuun pyyhkeeseen tiputettuna. Voit tehdä myös öljyhauteen esim. kasvoille (1-2 tippaa 5ml kohti perusöljy) asettaen kosteat pyyhkeet päälle.

Öljyparfyymi: Käytä parfyymin tapaan - tosin vain hyvin vähän - ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojoba-öljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Eteeristä öljyä voi käyttää myös sellaisenaan muutaman pisaran vaatteille, ei silkille. Värilliset eteeriset öljyt kuten patsuli ja mandariini voivat jättää väritahroja.

 

 

 

Ancient scriptures and artefacts from many religions and cultures have acknowledged the wonderful nutritional and medicinal properties of Pomegranate. Believed to have originated from Persia and Asia, Pomegranate is the orange-sized fruit of a deciduous shrub, botanically called Punica granatum which consists of a large number of soft, red, edible arils contained in a thick red outer covering. These arils contain a seed covered by a coat of water laden gelatinous pulp which can be deep red, white or purple in colour.

Apart from being a delicious fruit, pomegranates are fibrous; rich in Vitamins C and B5, Polyphenol, potassium and other minerals and nutrients which help one to maintain a healthy body. The healing benefits of this berry, which have helped to cure diseases like cancer, high blood pressure and skin problems, are often attributed to the antioxidants and punicic acid available in the rich oil present in the seed of this fruit. Organic pomegranate seed oil is the oil extracted from the seed present in the aril of the fruit and has ample health and beauty benefits.

 

Granaattiomenan siemenöljy 50-100ml

12,90 € Normaali hinta
11,61 €Alehinta
Koko