Se auttaa vähentämään ylimääräistä rasvaa kehossa vähentämään veren kolesterolitasoja.

Vahvistamaan immuuni järjestelmääsi säätämään kuukautiskiertoa ja edistämään.

Huisten kasvua ja terveitä ihoa.Safloriöljy voi myös auttaa diabetesta , koska se poistaa ylimääräisen rasvan ja laskee verensokeritasoja.

Valmistettu Turkissa

 

Käyttöohje - Miten käyttää eteerisiä öljyjä:

Tuoksulyhty ja ilmanraikastaja: Käytä eteerisiä öljyjä hyvän ilmapiirin luomiseksi ja huoneilman raikastamiseksi esim. ilmankostuttajassa. Lisää vedellä täytettyyn tuoksulyhtyyn muutama tippa eteeristä öljyä. Voit lisätä myös muutaman tipan suihkepullon veteen ja sumuttaa hyvää tuoksua huoneeseen. Eteeristä öljyä voit pirskotella myös esim. lakanoille, matoille ja hiirenkoloihin.

Suihku tai kylpy: Lisää mieltymyksesi mukaan 5-10 tippaa eteeristä öljyä 1 rkl:een kermaa tai liuosmaista neutraalia suihkusaippuaa. Käytä liuosta suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä ja helli itseäsi kuin läheisiäsikin. Kylpyaika 15 - 20 minuuttia.

Vartaloöljy: Lisää mieltymyksesi mukaan muutamia (1-2) tippoja eteeristä öljyä yhteen ruokalusikalliseen (n. 5ml) neutraalia ihonhoitoöljyjä (esimerkiksi jojobaöljy tai viinirypäleen siemenöljy) Helli näin hieroen kehoasi ja mieltäsi.

Sauna: Lisää 1 - 3 tippaa löylykauhalliseen vettä.

Kasvojen kauneushöyrytys ja höyryhengitys: Lisää 2 - 3 tippaa eteeristä öljyä 1 - 2 litraan kuumaa vettä ja pidä kasvot pyyhkeen alla 2 - 3 minuuttia. Varo silmiä.

Pyyhehauteet: Iholle asetettaviin kylmiin tai lämpimiin pyyhehauteisiin käytetään 1-2 tippaa eteeristä öljyä kostutettuun pyyhkeeseen tiputettuna. Voit tehdä myös öljyhauteen esim. kasvoille (1-2 tippaa 5ml kohti perusöljy) asettaen kosteat pyyhkeet päälle.

Öljyparfyymi: Käytä parfyymin tapaan - tosin vain hyvin vähän - ranteeseesi ja korvan taustaasi. Tee tällöin laimennus esim. jojoba-öljyyn (10-20 tippaa eteeristä öljyä 10 ml kohti). Eteeristä öljyä voi käyttää myös sellaisenaan muutaman pisaran vaatteille, ei silkille. Värilliset eteeriset öljyt kuten patsuli ja mandariini voivat jättää väritahroja.

 

1. A healthful source of fatty acids

Safflower oil is made from the safflower plant.

Safflower oil is a rich source of unsaturated fatty acids, including monounsaturated and polyunsaturated fats.

The body needs these fats to function. Experts generally consider unsaturated fatty acids to be more healthful than saturated fats.

Fats in the diet, such as those found in safflower oil, are essential for hormone regulation and memory. They are vital in allowing the body to absorb fat-soluble vitamins A, D, E, and K. Eating some fat with meals may also help a person to feel fuller.

Safflower oil is lower in saturated fats, which are often considered "bad" fats, than olive oil, avocado oil, and sunflower oil.

 Soothes dry skin

Applying safflower oil topically to dry or inflamed skin may help soothe it and give the skin a soft and smooth appearance. Although most of the research on safflower oil for the skin is anecdotal, it is a common ingredient in cosmetics and skin care products.

Safflower oil contains vitamin E, which may be responsible for some of its skin benefits. Vitamin E has been an important ingredient in dermatological products for decades.

Some research suggests that vitamin E protects the skin from the effects of sunlight and from free radicals, which are harmful molecules that damage cells in the body and contribute to disease.

Before using safflower oil on the skin, perform a patch test. Rub a drop of the oil into the arm and wait for 24 hours. If no reaction develops, it is probably safe to use.

 

Safloriöljy

9,90 €Hinta
Koko